Flyers

De laatste tijd krijg ik erg vaak het verzoek om een kaart of flyer te ontwerpen en te laten printen. Dat blijkt op dit moment redelijk de trend voor kleine ondernemers en met name winkeliers. Ze bedenken een leuke actie en gaan zelf flyeren bij hun klantenkring. In de winkel een setje op de toonbank en daarnaast nog een promotie op Facebook. Klaar is jouw campagne. Zoiets hoeft niet duur te zijn.

Wat wél van belang is is dat zo’n campagne er professioneel uit ziet! En daar kan ik bij helpen. Kijk maar naar onderstaande flyers. Naast het ontwerp, die natuurlijk in volledig overleg gaat, zorg ik voor het print/drukwerk. Natuurlijk krijg je van mij een PDF én een JPEG aangeleverd. Met de JPEG en te tekst kun je jouw campagne promoten op Facebook. Heb je weinig tijd of te weinig notie van Facebook en alle andere Social Media? Dan neem ik dat heel graag van je over. Zo heb jij er geen omkijken meer naar.

Wil je je klanten een kaart sturen? Dan kan dat ook. Zelfs direct vanuit de drukkerij. Met een Excell adressenbestand wordt jouw kaart gepersonaliseerd en verstuurd naar jouw klant. Keurig toch!