Etalages

Voor wie?

Speciaal voor die grote groep detaillisten die weet hoe belangrijk het is om steeds weer een moderne, klassieke, trendy uitstraling te creëren in de winkel.

Hoe krijg ik mijn klanten binnen? Hoe maak ik mijn etalage mooi genoeg om mijn klanten over die drempel te krijgen? Hoe krijg ik het voor elkaar dat mijn klanten mijn winkel als een beleving ervaren?

Wat bieden wij?

Voor deze grote groep hebben wij dé oplossing. Want wij verhuren, verkopen of maken een totaal etalageplan. Wij komen opbouwen en bijhouden. Of kies voor de bestel box en ga zelf aan de slag.

Zelf aan de slag?

En als je zelf aan de slag wilt, dan leveren wij een compleet bouwpakket met duidelijke foto’s hoe de decors of etalages opgebouwd kunnen worden.  Zo is jouw winkel elke nieuwe periode in de juiste sfeer.

En na de actie periode komen we alles gewoon weer ophalen! 

Veelal zijn alle materialen die wij gebruiken eerder gebruikt. Dit bijzondere decoratiematerialen krijgt in jouw winkel de comeback die het verdient! Wij hebben een zeer groot assortiment decorstukken waaruit thema’s gekozen kunnen worden. Veel duurzame, moderne en bijzondere etalagefiguren, wanddecoratie, ornamenten, tafels, stoelen, kubussen, zuilen, posters, vazen, potten enzovoort.

Voornaam
Last
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB